İzleyiciler




Radyoya girebilmek için aşagıdaki link'e tıklayınız.
(Click here to enter the radio to the following link.)





Nune Esayan - The Best Of Nune

|

Nune Yesayan Erivan, Ermenistan, içinde 5 Ağustos 1969 tarihinde doğdu. Hatta üniversitede müzik eğitimi öncesine Yesayan kendisi için yetenekli bir vokalist ve yetenekli icracı olduğu için ona yüksek okulda bir isim yaptı. Liseyi 1986 yılında mezun Politeknik Üniversitesi Erivan mühendislik çalışması için kabul edildi.

Ilk yıl üniversitede sırasında, Yesayan onu mühendislik çalışmaları konusunda üstün ve hem matematik ve fizik yüksek not aldı. O amatör bir grup ile Ermeni halk müziği performans okuldan zaman uzakta geçirdi. Bu uzun zaman dost ve ortak çalışan Arthur Hagopian dahil grup, küçük yerlerde ve birkaç konser çıktı.

Başarıyla Politeknik Üniversitesi 1987 yılında çalışmak elbette ilk yıl tamamladıktan sonra, Yesayan değiştirmeye karar verdi onu büyük ve odak müzik tutkusu gör. Diye kabul ve uygulamalı Jazz ve Pop Koleji Erivan, birine orada 1988 Güz onu çalışmalarına başladı kabul edildi.

Jazz ve Pop Koleji'nde Yesayan öğretmenleri ve vokal koçları ünlü Ermeni jazz performer Datevig Hovanissian ve Erivan'ın en üretken pop yapımcı, besteci Arthur Grigoryan dahil. Koleji'nde onu yoğun bir prova ve çalışma programına ek olarak, Yesayan düzenli Grigoryan's Erivan caz kulübünde gerçekleştirilen, "Azad Jamantz."

1990 yılında Jazz ve Pop Koleji'nden mezun olduktan sonra, Yesayan ve seçmelere Ermeni Ulusal Caz Orkestrası kabul edildi. Ünlü besteci ve orkestra şefi Konstantin Orbelian, Yesayan başkanlığında Orkestrası Ermenistan ve eski Sovyetler Birliği ülkelerinde olan, Ermeni halk şarkıları ve caz standartları şarkı seslendirdi.

Solo hareket olarak Yesayan ilk televizyon görüntüsü "Ayo" televizyon programı, göstermek için benzer "American Idol oldu." Yesayan yargıçların bir panelden, mümkün olan en yüksek puanları kazanan televizyon sezonun tüm uzunluğu için en iyi kadın vokalist "başlığını" muhafaza ve hızlı Ermenistan bir ev isim oldu.

Benzer başarıları 1990 ve 1991, zaman Yesayan iki ulusal televizyonda yetenek yarışması gösterir katıldı izledi. Yesayan "1990 Miss Soul" seçildi ve "En İyi Erkek Vokal" Asoop 1991 yılında (kuyrukluyıldız) Ödülü Show'da. Övgüler, iç ve uluslararası ödüller onur "Ermeni Müzik Ödülleri de dahil olmak üzere gösterir" Los Angeles'ta devam etmiş ve onur dahil en iyi albüm, en iyi müzik video, en iyi konser ve en iyi kadın vokalist.

Yesayan 1991 yılında geleneksel Ermeni şarkıların ilk albümünü çıkardı. It Garbis Titizian ve Başbakan Entertainment tarafından üretildi. Arthur Hagopian olan Yesayan ilk amatör grup bir parçası olduğunu, albüm, modern araç ve çağdaş düzenlemeler ile düzenlenir. Millet şarkısı "Kele Lao onu icra için müzik video" Ermenistan diasporadaki hemen vurdu ve ABD düzenli bir elyaf tabanlı Ermeni televizyon istasyonu, Horizon TV oldu.

1991 ve 1992 yılında, Yesayan onun eski hocası Arthur Grigoryan tarafından gösterir yılında üretilen yapmak üzere davet edildi. Grigoryan grubu ile televizyonda Her görünüşe bir hit oldu ve grubun konser her zaman satılmıştı.

Sovyetler Birliği, Ermenistan'ın sert ekonomik koşulların yıkılmasından sonra yurtdışında istihdam olanaklarını aramaya Yesayan zorladı. Onu abilitly birçok dilde şarkı söylemeye ve çeşitli tarzlarda 5 onu sözleşmeleri kazanılan-Orta Doğu'da yıldız otelleri. Yesayan, çağdaş şarkıları söyledim ona konser ve küçük mekan gösterileri sırasında, pop ve caz standartları ve İngilizce, Arapça, Fransızca ve Ermenice şarkı.

1997 yılında Ermenistan onu iade etmesi üzerine, Yesayan yeniden Başbakan Entertainment ile bir çaba onu CD uluslararası's dağıtmak için ortaklık. Executive producer Garbis Titizian Yesayan ilk CD ve kayıt ve ikinci albümün dağıtımının serbest bırakılması için, "Kim bilir düzenlenmiştir."

1998 yılında, Yesayan olan onun bugün çalışmalarına devam etmekte, kendi grubu kurdu. Birlikte onu müzisyenlerle, Yesayan Ermenistan boyunca yolda, Ermenistan Fonu olan Ermenistan'ın altyapısının geliştirilmesi fonu bir organizasyon için yarar konser performansı onu grup aldı.

Yesayan Kuzey Amerika ilk Pasadena Civic Center Auditorium Güney Kaliforniya'da gerçekleşti. Popüler CD'ler, Yesayan ABD'deki ilk konserini satıldı onu vurmak müzik videoları ve yüzünden ve benzersiz dikkat ve beklenmedik zevk Ermeni okulları ve kayıt mağazalarında onun görünüşe sırasında.

Kavare Mer "serbest bırakılması" ve "Who Knows" 1998 ve 1999 yılında bu yana, Yesayan 2001, "Nune" in 2002, "Love" 2000 yılında yeni bir albüm "Dünya dahil olmak üzere her yıl" yayımladı, "Sayat Nova" içinde 2003, 2005 2004 ve onun Uluslararası Albüm "Ben" in. Kendi müzik yelpazesi geleneksel Ermeni halk şarkıları söyleyerek yeni şarkıları özellikle onun için yazılmış şarkı içerecek şekilde genişletti.

Birbirleriyle ve Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, İngiltere, Fransa, Suriye, Lübnan, Yunanistan, Arjantin, Avustralya, Rusya ve Ermenistan'daki Yesayan konserleri öncesinde hafta satıldı var her biri. Olanlar 11 Eylül terör saldırıları, 2001 yılında hayatlarını kaybedenlerin anısına konserini yaklaşık sekiz bin kişi katıldı ve CNN "Dünya Raporu üzerinde söz" ve Mir ve Associated Press televizyon haber hizmetleri.

Yesayan en önemli konser mekanları Hamaleer Ermenistan Spor kompleksinde yer varsa, Universal Amphitheatre Los Angeles, Kodak Theater Hollywood ve Lincoln Center New York City. Ayrıca konser ile ortaya sahip meşhur Ermeni-Farsça şarkıcı Andy ve Fransızca idolü Patrick Fiori. Tarihe Her büyük kitlelere o Cascade de Erivan'da yapılan bir yardım konseri idi. Açık hava konseri fazla 35.000 fanlar çekti.

Ona yardım konserleri yanı sıra, Yesayan onun vatan ve onun insanlara yardım için ona zaman ve çaba adamaya devam etmiştir. Bir ev sahibi ve genel yayın Ermenistan Fonu Telethon konuk 2000 yılında ve 2004 kazanmıştır ve Ermenistan, Rusya ve in diaspora boyunca Ermeni yayınlar basına zevk devam ediyor. Her web sitesi www.nune.am bir ay ve Nune web akışı radyo istasyonunun içine 1.600 dinleyici tune, her ay ortalama binlerce kişi alır.

New York Times ve Boston Globe, ona şöhretin notu almış ve onun olağanüstü şöhret ve durumu hakkında her kişi ve Ermeni müziğinin dünya onu etkisi arasında yazılı dahil bile ana akım Amerikan medyası.



---------------------------------





1 Sers Moranak
2 Mor Sery
3 Ton Kuga Verevidz
4 Im Kamancha
5 Tekuz Ku Kashny Markritan-Inch Konim Hekimy
6 Tuy
7 Maroin
8 Amp u Erking
9 Bohog Amusnun
10 Purma Tikin
11 Hima ov e dzes hambyurum
12 urmantanek jambeks
13 tamam ashar ptut eha pahradn mira
14 ari indz ankaj kal
15 hayrik
16 hja du indz
17 patkirkd halamov kashadz
18 yarm gorani
19 inchu es kez siredzi
20 mi bala







-------------------------------------
Download
-------------------------------------

0 yorum:

Blog Widget by LinkWithin